هو ممكن واحدة يكون عندها انسداد فى الانابيب وهى متعرفش يعنى الدورة منت

icon 31 يناير 2016
هو ممكن واحدة يكون عندها انسداد فى الانابيب وهى متعرفش..يعنى الدورة منتظمة والتبويض شغال وبرضه يكون فيه انسداد طيب لو فيه ازاى البويضة بتعدى من الانبوب وتدخل الرحم وتحصل دورة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
الدوره لا علاقه لها بدهول اللويضه للرحم يكفي ان بحصل تبويض دون دخول البويضه تنزل الدوره