نسبة هرمون الحمل و بعد يومين سويت نفس التحليل طلع الهرمون هل النسبه طب

icon 28 أكتوبر 2015
نسبة هرمون الحمل 66 و بعد يومين سويت نفس التحليل طلع الهرمون 221 هل النسبه طبيعيه ام منخفضه ؟ ارجو الرد سريعآ

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين ليدل ع سلامة الحمل و وجوده داخل الرحم
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين ليدل ع سلامة الحمل و وجوده داخل الرحم
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين ليدل ع سلامة الحمل
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين
الدكتورة مروة ابو بكر احمد
نسائية وتوليد
النسبة طبيعية جدا و الحمل سليم بفضل الله الطبيعي ان يزيد الهرمون بنسبة اكبر من 66 ف المائة بعد يومين

تعليقات الزائرين

زائر زائر

سويت تحليل هرموني وطلع نسبة الحمل 57هل يستمر الحمل مع العلم انه مانزل اي دم وش استخدم

icon 20 أكتوبر 2021
مياده دودو مياده دودو

مساء الخير انا عملت اختبار حمل رقمي وطلع 14وبعدها بيومين النسبه طلعت 7 ولكن لا يوجد الم ولا نزول دم فدا ممكن يكون ايه

icon 17 فبراير 2022
زائر زائر

عملت تحليل دم طلع 50.3 هل كده الحمل سليم ولم اعيد الحمل بعد يومين هل النسبة حتزيد

icon 13 يونيو 2023