نزول سائل ابيض بعد كل ممارسه رغم ان بكون متواجد ف وضع لم ينزل منه السائل اكتر من 20 دقيقه بعد كده انزل واتحرك ينزل بعدها السائل الأبيض ده هل الموضوع ده يؤثر على الخلفه

icon 26 أكتوبر 2017
نزول سائل ابيض بعد كل ممارسه رغم ان بكون متواجد ف وضع لم ينزل منه السائل اكتر من 20 دقيقه بعد كده انزل واتحرك ينزل بعدها السائل الأبيض ده هل الموضوع ده يؤثر على الخلفه

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمود عادل طه
نسائية وتوليد
لا يوجد علاقة