نزول الدورة نقط مع انى فى الشهر الثالث من استخدام حقنة منع الحمل الثلاث شهور هذا طبيعى

icon 25 ديسمبر 2018
نزول الدورة نقط مع انى فى الشهر الثالث من استخدام حقنة منع الحمل الثلاث شهور هذا طبيعى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ماريا محمد غانم محمد
نسائية وتوليد
نعم طبيعى مع الابرة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بقالي سنتين باخد حقنه منع الحمل والدور ه مبتجيش بس الشهر ده الدوره نزلت يومين نقط ورجع راحت ومبارح رجعت جات نقط ده ايه ممكن يكون حمل

icon 23 مايو 2022
R R

انا سني 37سنه وبقالي 4سنين باخد الابرة كل 3شهور قبل معاد ما اخدها بينزل عليا دم نقط فقط وبعد ما بخدها بتروح الشهر ده نزلت قبل معادها بشهر من اخدها هل ده طبيعي ولا لاء

icon 5 ديسمبر 2022