لو سمحت فی معاد الدوره الشهريه نزل نقطة دم فی يومين ورا بعض كل يوم نقطه ومانزلش حاجه تانی مع العلم انا مش متزوجه هل ده طبيعی ؟؟

icon 14 أبريل 2015
لو سمحت فی معاد الدوره الشهريه نزل نقطة دم فی يومين ورا بعض كل يوم نقطه ومانزلش حاجه تانی مع العلم انا مش متزوجه هل ده طبيعی ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا داعي للقلق و يعتبر تاخير نوع من انواع الخربطه و اذا تكررت يجب مراجعه الطبيب لمعرفه السبب