لو سمحت انا مركبه اللولب الهرمونى وفيه دم بينزل فى ايام متفرقه مع الم فى بطنى وظهرى انا مش قادره اعرف ده دورة ولا نزيف وايه المشكله بالظبط مع العلم انى مركباه من سنه

icon 13 يوليو 2016
لو سمحت انا مركبه اللولب الهرمونى وفيه دم بينزل فى ايام متفرقه مع الم فى بطنى وظهرى انا مش قادره اعرف ده دورة ولا نزيف وايه المشكله بالظبط مع العلم انى مركباه من سنه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد انور ابوعرب
نسائية وتوليد
هل المشكلة دي حصلت من وقت تركيب اللولب ؟ ولا حصلت من وقت قريب ؟