كيف انزل الدورة المتاخرة يوم علما باني عذراء وانا خائفه جدا ولااستطيع

icon 14 يناير 2016
كيف انزل الدورة المتاخرة 15 يوم علما باني فتاة عذراء وانا خائفه جدا ولااستطيع الذهاب للمستشفي بسبب عاداتنا...ارجو مساعدتي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
خذي حبوب تنزيل الدورة Primolut

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بنت عندي ٢٩ سنه عذراء والدورة الشهريه متاخره عليه ومش بقدره اخد اي نوع كبسولات أو حبوب وهل يمكن انقطاع الدوره في هذا السن مع العلم بأني عذراء

icon 28 أبريل 2022
Marwa Mohamed Marwa Mohamed

الدوره متاخره ليها ٣ شهور عايزه حاجة تنزلها مفيش حمل لان منفصله

icon 13 سبتمبر 2022
ش ش

انا عندي 13سنه الدوره مش عوزه تنزل اعمل ايه مفيش حل انا عوزه تجيلي بس

icon 16 ديسمبر 2022