عملت تحاليل هرمونات وطلع lh و هرمون ال fsh و هرمون اللبن و البروجسترون

icon 11 يونيو 2014
عملت تحاليل هرمونات وطلع lh 6.68 و هرمون ال fsh 8.36و هرمون اللبن 5.5 و البروجسترون 24 عملت سونار مهبلي ومفيش اكياس والرحم كويس ده كلام الدكتور هل النتيجه جيده مع العلم حدث لي حمل كمياءي من شهرين وبعدها الدوره تاتي 10ايام بعد ان كانت 5 لكنها منتظمه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الرجاء ذكر وحده قياس الهرمونات و ذكر العمر