عاوزة اسال عن انى انا حامل واخر دورة شهرية كانت اول يوم فيها ٣ ٥ ٢٠١١

icon 13 أغسطس 2011
عاوزة اسال عن انى انا حامل واخر دورة شهرية كانت اول يوم فيها ٣0-٥-٢٠١١ والدكتورة بتقولى ان حجم الجنين صغير ومافى نبض و احتمال ينزل الجنين ما هى اسباب صغر حجم الجنين وعدم النبض

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
على طبيبتك توخى الدقه فمعنى انه لايوجد نبض اى لافا ئده منه اى متوفى اما انه صغير فهدا معناه انه حى وعليها البحث فى السبب الدى ادى الى صغره فهناك العديد من الاسباب قد تكون مرضيه او اخرى دابراهيم هنداوى مستشار النسائيه والعقم واطفال الانابيب-مدينه الحسين الطبيه-الاردن 0776420095