زوجي لديه عدد حيوانات منويه مليون وفرط في اللزوجه وانا اعاني من تكيسات

icon 21 أغسطس 2016
زوجي لديه عدد حيوانات منويه 16 مليون . وفرط في اللزوجه .وانا أعاني من تكيسات المبايض وعدم انتظام الدورة الشهريه وقل وزني بالرياضه واتناول سيدوفاج850 هل يمكن حدوث حمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة اسماء ابراهيم عجيلة
نسائية وتوليد
تعيدى تحاليل الهرمونات عشان نتاكد انها اتحسنت مع العلاج ونزول الوزن وبعدين تعملى متابعه تبويض وعلى اساسها هنحدد ان تاثير التكيسات قل واله لا وده طبعا بعد مانتاكد ان دورتك منتظمه مع تكرار متابعه التبويض لمده لا تقل عن ٣ متابعات هنحدد محتاجه تلقيح صناعى او حقن مجهرى او لا