تناولت شريطين متتاليين من حبوب مارفيلون لمنع الحمل وبعدها نزلت الدورة خفيفه جدا بلون بني قاتم دون وجود دم احمر فما هو السبب؟مع العلم اني اول مرة استخدمها

icon 8 أغسطس 2017
تناولت شريطين متتاليين من حبوب مارفيلون لمنع الحمل وبعدها نزلت الدورة خفيفه جدا بلون بني قاتم دون وجود دم احمر فما هو السبب؟مع العلم اني اول مرة استخدمها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
بسبب الحبوب لفترة طويلة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم دكتور انا باخد حبوب منع الحمل ياسمين لمدة 42 يوم لوجود كيس ع المبيض طوله 3.5سم واليوم 32 نزل دم بنى مش كتير وخلص بعدها بيومين نزل دم احمر برضك ومش كتير تانى يوم نزل دم بني بتكون افرزارات خفيفة اوى هل استمر فى أخذ الدواء هو باقى 7حبات هل استمر فيه ولا افقوا

icon 27 فبراير 2023