انا متزوجه من شهرين والدورة الشهريه جاتلى اول شهر منتظمة وتانى شهر جتلى بس بعدها باسبوعين نزلى دمكتير عليا حتى الان تالت يوم ليا النهاردة اخدت 2 حبةهيموستات امبارح ولم ترفع

icon 19 أبريل 2015
انا متزوجه من شهرين والدورة الشهريه جاتلى اول شهر منتظمة وتانى شهر جتلى بس بعدها باسبوعين نزلى دمكتير عليا حتى الان تالت يوم ليا النهاردة اخدت 2 حبةهيموستات امبارح ولم ترفع

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب عمل فحص الحمل و مراجعه لطبيب المعالج لاعاده تقييم الحاله