انا متزوجه بقالى تسع اشهر واخدت اول ثلاث اشهر الدوره منتظمه بس رحت كشفت وادتنى برشام cyclo-proGynova بقالى شهرين بس الدكتوره قالتلى معنديش حاجه تمنع انى احمل

icon 19 يوليو 2018
انا متزوجه بقالى تسع اشهر واخدت اول ثلاث اشهر الدوره منتظمه بس رحت كشفت وادتنى برشام cyclo-proGynova بقالى شهرين بس الدكتوره قالتلى معنديش حاجه تمنع انى احمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد انور ابوعرب
نسائية وتوليد
لو الدورة منتظمة اخدتي علاج ليه برجاء التوضيح ؟

تعليقات الزائرين

زائر زائر

سؤالي هل يتعارض دواء سايكلو بروجونوفا مع دواء الفوليك اسيد

icon 16 أغسطس 2022