انا غير متزوجة اريد عن سبب الدم المتجلط في اثناء الدورة الشهرية

icon 28 مايو 2015
انا فتاة غير متزوجة ابلغ من العمر 23 اريد اعرف عن سبب الدم المتجلط في اثناء الدورة الشهرية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
هذا طبيعي جداً. بل بالعكس ظاهرة صحية بعدم وجود تميع بالدم

تعليقات الزائرين

Abeer Nasr Abeer Nasr

عاوزه اسال دكتور تخصص نساء انا بقالي45يوم بعمل دايت مع دكتور و دلوقتي وباخد الكبسول بتاع سد الشهيه والدنيا تمام بس في مشكله انا عندي تكيس المبايض ومقولتش لدكتور وكده وديما بتجيلي البريود وتقعد عندي بال15يوم دي طبيعه جسمي ودكاتره النساء بيقولي لما اخس الدنيا هتتظبط المشكله اني من يوم مابداىت الدايت لم تنقطع البريود يعني قاعده عليا47يوم نزيف هل البرشام اللي باخده ده ممكن يكون سبب ولا ايه يعني وتنصحوني اعمل ايه اوقف البرشام فتره لحد ما يقف النزيف ولا ملهوش تأثير علي اللي عندي ودكتوره النساء قالتل

icon 12 ديسمبر 2022