انا عملت ترجيع اجنة وعملت التحليل الرقمي في اليوم ال وكان وبعد ساعة اص

icon 12 سبتمبر 2017
انا عملت ترجيع اجنة منذ 22/8 وعملت التحليل الرقمي في اليوم ال15 وكان 0.1 وبعد 48 ساعة اصبح 0.6 وبعد 48 ساعة اخري اصبح 0.2 مع وجود افرازات بنية لم تتوقف حتي الان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
لا يوجد حمل...

تعليقات الزائرين

مني عبده مني عبده

انا ععملت حقن مجهري ودكتوز طلب مني تحليل رقمي يوم 15وانا مش حاسه باي اعراض خالص غير اقرازات بيضاء دا طبيغي ولا ايه انا خايفه جدا

icon 12 أكتوبر 2020
ه ه

عملت حقن مجهري وفي اليوم 14 التحليل 3.12..أوقفت الأدوية ولم تنزل الدورة ليها ثمان ايام متأخرةعن موعدها هل اعيد التحليل أو اخد شي ينزلها

icon 20 مايو 2021
a a

انا زرعت اجنه وقمت بعمل تحليل رقمي اليوم التاسع وكان 13.5 وقمت باعادته اليوم الحادي عشر وكان 41.7 هل هذا حمل وايضا حدث جماع اليوم الثاني عشر هل هذا يؤثر علي العمليه

icon 15 ديسمبر 2021
زائر زائر

السلام عليكم زوجتي عملت ارجاع ٣ اجنه وعملنا تحليل حمل رقمي في اليوم ١٢ من الارجاع وكانت النتيجه 0.1 كده نعيده تاني؟ وهل ممكن اجهزه المعمل بيتم معايرته؟! شكرا....

icon 4 أغسطس 2023