انا حامل فى الشهر السابع الاسبوع وطلب منى ال المتابع لحالتى عمل تصوير

icon 6 نوفمبر 2015
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته  انا حامل فى الشهر السابع ( الاسبوع 29 ) وطلب منى الدكتور المتابع لحالتى عمل تصوير بالموجات فوق الصوتية 4d وبالفعل عملتها ولما ذهبت اليه قالى ان المشيمة نازلة وهتولدى قيصرى ومفيش امل للولادة الطبيعية والتعليق اللى موجود فى الاشعة بالظبط هى :                                                                                                                                                                  placenta  placenta is fundal posterior , grade 2 maturity with no peripheral calcifications . low lied reaching margin of the internal os. (     P.P.Marginais posterior ). Retro placental space is free , with no separations or focal lesions. ودلوقتى انا عايزة اعرف مفيش امل اولد طبيعى ولا فية ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسين علي
نسائية وتوليد
استنادًا إلى ما هو مكتوب في تقرير الصورة فإن المشيمة في قاع الرحم والجدار الخلفي وتمتد حتى مدخل العنق. برأيي لا مانع من الولادة الطبيعية