هل ممكن ابقي بنت وحامل

icon 31 مايو 2021
انا بنت وحصل علاقه وكان في سائل منوي فأيدي ونسيت وجت ايدي ناحيه البظر ومش فاكره السائل جه فحته تانيه ولا لا والدورة متأخره 5 ايام هل ممكن اكون حامل؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايمن سمرين
نسائية وتوليد
يجب عمل فحص حمل و التأكد اما بالنسبة انه الحيوان المنوي كان على إيدك بعدين اجت إيدك عند البظر فلا ما بصير حمل من هاي التفصيلة بالذات اما الجماع هو الي ممكن يعمل حمل يعني جماع كامل و السائل المنوي بداخلك