استفسار حول ما اعاني منه هل حمل

icon 15 أغسطس 2022
انا قابلت خطيبي وصار بينا حضن وقذف فوق البظر وللعلم انا مو مفتوحه واخذ الاعراض لي احس فيها صداع مستمر والرحم احس كنو الدوره بتنزل والالم بالمهبل

إجابات الأطباء على السؤال

د. سعيد حمدون
طب أطفال
هذه الاعراض تكون مصاحبه لقرب نزول الدوره الشهريه و لا داعي للقلق
د. سعيد حمدون
طب أطفال
عليكي عمل سونار للرحم مع فحص البول و التهاب الرحم
د. دعاء فاروق علي يوسف
نسائية وتوليد
السلام عليكم اولا هل الدوره متأخره لو اه لازم اجراء اختبار حمل لان ممكن حدوث حمل من القذف الخارجي ثانيا هل فيه الم وفرازات من المهبل او حكه لو فيه لازم اخد علاج للالتهابات

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم انا استخدمت مسك الطهارة ومن ساعتها الإفرازات قلت خالص اشبه بانها مش موجودة وانا مش عارفة اذا كان ضرر ولا اي وانا عذراء

icon 15 أغسطس 2022