ارتفاع هرمون الحليب مع تأخر الدورة لشهرين واخدت دواء منع الحمل تنزل بس يوم واحد ودم خفيف. واحيانا تنزل فى خلال الايا لااعانى من اى تكيس اى طبيب اراجع او هى سن الياس

icon 8 أبريل 2019
ارتفاع هرمون الحليب مع تأخر الدورة لشهرين واخدت دواء منع الحمل تنزل بس يوم واحد ودم خفيف. واحيانا تنزل فى خلال الايا لااعانى من اى تكيس اى طبيب اراجع او هى سن الياس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد انور ابوعرب
نسائية وتوليد
هل تم علاج ارتفاع هرمون الحليب