اجهضت يوم بعد اسابيع بدون عمليه تنضيف ونزل عليا دم لمده ايام وانقطع وع

icon 28 أكتوبر 2015
اجهضت يوم 5-9بعد 8 اسابيع بدون عمليه تنضيف ونزل عليا دم لمده 10 ايام وانقطع وعملت سونارالدكتوره قالتلي خلاص نزل يوم28_9 نزل عليا دم زي دم الدوره قعد15 يوم احسب للدوره ازاي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
بعد الاجهاض صعب نخسب موعد الدوره لكن من اليوم الذي توقف به الدم خلال ٣ او ٤ اسابي ختنزل الدوره