يوجد عندي صديد في مجرى البول الاحظه لونه ابيض وشفاف عملت تحليل بول وطلعت سليم مافي اي شي في التحليلكان عندي التهاب في مجرى البول وتعالجت وما زال الصديد موجود

icon 22 ديسمبر 2013
يوجد عندي صديد في مجرى البول الاحظه لونه ابيض وشفاف عملت تحليل بول وطلعت سليم مافي اي شي في التحليلكان عندي التهاب في مجرى البول وتعالجت وما زال الصديد موجود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الصديد عادة لونه أصفر أو قيحي!!أما السائل الشفاف فهو ليس صدي، بل هو إفراز الغدد التناسلية. إذا كان اللون أبيض أو أصفر فالغالب أن هناك التهاب أو إنتان في المجاري البولية والتناسلية ويجب مراجعة اختصاصي مسالك بولية أو نسائية.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لما بنام واصحى يلاقى لسانى مر جداً برائحه مش حلوه مع نزيف لثة الاسنان مع انى اغسل اسنان قبل النوم اخدت حبوب فيتامين فيروجلوبين عشان عندى انيميا لمدة شهر المراره راحت كنت مش بحس بيها فتره أخذ الفيتامين لما وقفته المراره رجعت تانى ده ارتجاع مريئ ولا اي؟

icon 12 أبريل 2023