يوجد علي راس القضيب جلد لونه ابيض عن باقي القضيب زي ما يكون لونين في بعض كدا حتت صغيرة بيضاء و الباقي زي اللون العادي الطبيعي دا طبييعي ولا في حاجه .. وليه علاج !

icon 19 نوفمبر 2018
يوجد علي راس القضيب جلد لونه ابيض عن باقي القضيب زي ما يكون لونين في بعض كدا حتت صغيرة بيضاء و الباقي زي اللون العادي الطبيعي دا طبييعي ولا في حاجه .. وليه علاج !

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مصعب المومني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
مراجعة طبيب مسالك للكشف و العلاج .. ممكن تجربة علاج و اذا لم تختفي يجب اخذ عينات منها