والدتى عندها ارتجاع فى الصمام الميترالى وقصور فى الشريان التاجي ومن وقت للتانى جسمها بيورم عملنا تحليل كبد وكلى كويس بس عندها صديد بنسبة٤٠ونسبة زلال هو ده سبب الورم ولا لا

icon 28 فبراير 2019
والدتى عندها ارتجاع فى الصمام الميترالى وقصور فى الشريان التاجي ومن وقت للتانى جسمها بيورم عملنا تحليل كبد وكلى كويس بس عندها صديد بنسبة٤٠ونسبة زلال هو ده سبب الورم ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور دمحمد رضا جودي عبود جلو
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هل وظائف الكلى طبيعية؟ ونسبة الألبومين في الدم طبيعية؟ نعم وجود الزلال بالدم قد يسبب ورم في الجسم ولكن يجب التأكد من مشاكل القلب أولا وضغط الدم