هل يوجد حل لتكبير الخصية حيث ركلني احد في الخصيتين فصغر حجم الخصية اليسري .لان عندي خصية سليمة وخصية صغيرة جدا

icon 19 أبريل 2014
هل يوجد حل لتكبير الخصية حيث ركلني احد في الخصيتين فصغر حجم الخصية اليسري .لان عندي خصية سليمة وخصية صغيرة جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
للاسف الشديد فانه لا يوجد اي شيء لتكبير الخصيه راجع اختصاصي المسالك البوليه........لا بد من عمل تحليل للسائل المنوي.......

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا العضو بتاعى صغير جدا ومش بحس بيها خالص لكن ساعات بيطول لحد ١٢سم ويرجع تانى

icon 21 ديسمبر 2021
زائر زائر

هل يوجد تكبير العضو الذكري ولا مفيش طرق تكبير ولو يوجد تكبير هل يوجد طرق سريعة

icon 3 يوليو 2022
زائر زائر

في حال كانت النسبة صفر هل تنفع حقن البلازما للخصيتين ؟

icon 25 يوليو 2022