هل دواء نولفادكس كمنشط للخصية يزيد عدد الحيوانات المنوية اذا كانت صفر مع وجود دوالى ع الناحيتين

icon 6 يناير 2015
هل دواء نولفادكس كمنشط للخصية يزيد عدد الحيوانات المنوية اذا كانت صفر مع وجود دوالى ع الناحيتين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الكريم ابو رمضان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
كيف حجم الخصيه هل هو طبيعي أم صغير..ويفضل أخذ عينه من الخصيه لمعرفة سبب عدم وجود حيوانات منويه..هل هو ناتج من انسداد في الحبل المنوي أم ان الخصيه ما بتشتغل .. عملية الدوالي غير مجديه في حالتك

تعليقات الزائرين

محمد هديب محمد هديب

دواء نولفادكس جوزي خدو في اول حمل ليا وبعد كدا مش بياخدو وبسقط هل هوا دا السبب الي بيخليني اسقط

icon 11 أكتوبر 2022