٢٢سنه شاب وروحت لدكتور مسالك بوليه ممكن اعرف حل

icon 27 يونيو 2020
من كذا شهر او سنه من كذا شهر او سنه تقريبا ، صحيت ف مره الانتصاب غير الاول وحتي الان ولكن كنت عامل العاده السريه واستخدمت الصابون هل له اثر ! وروحت لكذا دكتور قال مفيش حاجه واداني carnivita forte. و trental 400, واخدت عسل وبرضوا الوضع زي الاول حتي الانتصاب الصباحي مش زي الاول؟ .ممكن حل او نصيحه

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد حسني
الطب الجنسي
في الاغلب هذا امر نفسي وليس عضوى عليك الابتعاد عن التدخين ان كنت مدخن. وممارسة الرياضة بانتظام. وعدم التفكير بالامر والتركيز في شئ اخر مثل العمل او الدراسة واذا لم تشعر بتحسن عليك بعمل اشعة بالدوبلر علي القضيب للاطمئنان