تحليل سائل منوي اريد الحل فى اقرب وقت

icon 27 نوفمبر 2019
متزوج وعندى ٣١ سنه والحمد لله ربنا رزقني بطفل من شهر من جوازى ومن حوالى شهرين ونصف زوجتى بطلت تاخد الحبوب بس الدوره شهر تيجى ٢٨ وشهر ٣٠ وشهر ٣٢ وبقالنا شهرين جماع في التبويض مفيش حمل وعملت تحليل سائل طلع ١٣٢٠٠٠٠٠ والحركه كويسه 85% اول نصف ساعه الاولى ٨٠٪ والثانيه ٧٥٪ واللزوجة normal ايه المشكلة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد جادالله
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هناك مساران الاول فحص التبويض لزوجتك عند طبيب نساء والثاني فحص وظيفة الحيوانات المنوية لديك عند طبيب ذكورة