ماذا افعل انا بمارس العاده السريه واريد الاقلاع عنها وارجع زى ما كنت بس عندى الاتهاب فى الخصيتين وحاسس حجمالعضو نفسه صغير عايز اعرف ايه المفروض اعمله من تغذيهورياضه وعلاج عشان ارجع زى الاول وتزيد الكفائه مه العلم انى داخل على جواز وزياده حجم العضو زى ماكان والكفاءه؟ارجو الشرح بالتفصيل

icon 17 فبراير 2011
ماذا افعل انا بمارس العاده السريه واريد الاقلاع عنها وارجع زى ما كنت بس عندى الاتهاب فى الخصيتين وحاسس حجمالعضو نفسه صغير عايز اعرف ايه المفروض اعمله من تغذيهورياضه وعلاج عشان ارجع زى الاول وتزيد الكفائه مه العلم انى داخل على جواز وزياده حجم العضو زى ماكان والكفاءه؟ارجو الشرح بالتفصيل

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
القضية أبسط مما تظن، ١- توقف عن ممارسة العادة السرية ٢- مارس رياضة يومياً أي نوع . ٣- التغذية المتوازنة والمقويات الغذائية مثل المكسرات والعسل وغيره، ٤- الراحة والنوم الكافيين والراحة النفسية، وستعودالأمور إلى طبيعتها، فتوكل على الله.