لو عندي مشاكل في الخصيه اكشف عند انهي هل مسالك بوليه ام ذكوره ام تناسل

icon 4 يناير 2016
لو عندي مشاكل في الخصيه اكشف عند انهي دكتور هل مسالك بوليه ام ذكوره ام تناسلي ارجو من حضراتكم الرد علشان بجد تعبان اوي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
دكتور مسالك بولية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي مشكلة في الانتصاب بدأت من سنة أو أكثر وعند عمل التحليل لهورمون التستوستيرون طلعت النتيجة 1.5 ولا أعرف سبب هذا النزول من الدكتور المتخصص في هذا الموضوع ؟

icon 17 نوفمبر 2022