بعد العمليه بفتره ممكن تبان او تعمل مشكله فى احتبار الحربيه

icon 13 سبتمبر 2020
لو عداا سنه او 9شهور من بعد عمليه الدوالى على الخصيه هل هيحصل مشكله فى الكشف الطبي بالكليه العسكريه ولا مش هتبان "

إجابات الأطباء على السؤال

اعتقد انه لا يوجد مشكله على الاطلاق بالنسبه الى الحربيه، لانه في حالة انك لم تعمل العمليه لكان هناك مشكله بالفعل ولكن وقت الفحص سوف يجدوا انك قد عملت عمليه ولن يجدوا الدوالي، فلا اعتقد ابدا انه لديك اي مشكله على الاطلاق وبالتوفيق ان شاء الله.

الدكتور محمد حوماني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

اعتقد انه لا يوجد مشكله على الاطلاق بالنسبه الى الحربيه، لانه في حالة انك لم تعمل العمليه لكان هناك مشكله بالفعل ولكن وقت الفحص سوف يجدوا انك قد عملت عمليه ولن يجدوا الدوالي، فلا اعتقد ابدا انه لديك اي مشكله على الاطلاق وبالتوفيق ان شاء الله.