لو سمحت ابنى سبع سنوات ويتبول اثناء النوم فقط وباقى اليوم طبيعى جدا وعملت تحليل بول ليس فيه اى مشاكل واعطيته دواء اسمه يوريبان شراب معلقة قبل النوم من مدة 15يوم مفيش نتيج

icon 4 مايو 2015
لو سمحت ابنى سبع سنوات ويتبول اثناء النوم فقط وباقى اليوم طبيعى جدا وعملت تحليل بول ليس فيه اى مشاكل واعطيته دواء اسمه يوريبان شراب معلقة قبل النوم من مدة 15يوم مفيش نتيج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
نصائح هامه مع العلاج التبول قبل النوم وبعد النوم بساعه وبعد ساعتين او ثلاث وتعديل وقت الاستيقاظ للتبول حسب المتابعه الحد من السكريات من بعد المغرب الحد من التلفزيون او الالعاب الكترونيه قبل النوم بساعتين على الاقل عمل جدول يومى للمتابعه عمل اشعه على فقرات الظهر للتاكد من عدم وجود عيب خلقى يؤثر على اعصاب المثانه