عامل ايه لو سمحت انا فتره كان عندى التهابات شديده عند البراز واخدت علا

icon 7 يناير 2011
عامل ايه لو سمحت انا منذ فتره كان عندى التهابات شديده عند البراز واخدت علاج والحمد لله خفيت ولكن من اسبوع او اقل وانا احس ان فى وخذ( تكته) بسيطه جدا ايه ده مع العلم ان الدكتور قال لى انى ما عنديش بواسير

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
بما أن الطبيب قرر عدم وجود بواسير فهذا جيد، ننصح بعمل فحص للبراز لعل هناك بعض الطفيليات فتعالج.