عندي مشكله في التبول حيث اني اذهب للحمام واتبول وعندما اخرج ارغب بالتبول مره اخرى فلا يخرج إلى قليل من البول وتتكرر المشكله معي دائما واحيان يكون هناك صعوبه في التبول

icon 12 مايو 2015
عندي مشكله في التبول حيث اني اذهب للحمام واتبول وعندما اخرج ارغب بالتبول مره اخرى فلا يخرج إلى قليل من البول وتتكرر المشكله معي دائما واحيان يكون هناك صعوبه في التبول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ارجو عمل تحليل بول للتاكد من عدم وجود التهابات بوليه

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كل شوية بخش الحمام بخرج من الحمام بدخل تاني كل دقيقة وبتبقي كمية قليلة ده سببة اي بقالي اربع ايام

icon 1 يوليو 2023