عندي تضخم حميد في البروستاتا بعد العرض علي طبيب مسالك وتم عمل سونار وتحليل دم ولتضح انة حميد ارجو وصف العلاج المناسب

icon 10 يوليو 2015
عندي تضخم حميد في البروستاتا بعد العرض علي طبيب مسالك وتم عمل سونار وتحليل دم ولتضح انة حميد ارجو وصف العلاج المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
كثير من الادويه متوفره ولكن يجب ملاحظه ان علاج تضخم البروستاتا الحميد يتم علاجه حسب حجم البروستاتا و كميه البول المتبقى فى المثانه بعد التبول او وجود اى تاثيرات لها على الكلى ونسبه هرمون PSA وطرق العلاج تشمل العلاج التحفظى بعض من النصائح العلاج الدوائى ويختلف حسب حجم البروستاتا وهل هناك ادويه للضغط العالى ام لا