عندي استفسار لاني بقلق جدا من الحكاية دي هو لو الخصيتين اتضربوا ضربة مش قوية اوي متوسطة يعني. يا ترى ممكن ضربة زي دي تسبب العقم او تاثر بشكل سلبي على أي شيء تاني؟ شكرا

icon 4 أكتوبر 2015
عندي استفسار لاني بقلق جدا من الحكاية دي هو لو الخصيتين اتضربوا ضربة مش قوية اوي متوسطة يعني. يا ترى ممكن ضربة زي دي تسبب العقم او تاثر بشكل سلبي على أي شيء تاني؟ شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ان كانت الضربه غير قويه وان لم يحص ورم ( نزيف ) في الخصيتين فانه لا خوف من ذلك
الدكتور ايمن خليل
الكلى
لا ما تخفش