عندي احساس بالحكه الشديده في فاتحة القضيب وحرقان عند القذف او التبول والحرقان سعات بيخف بعد القذف وانا مش متزوج ايه السبب البروستاتا واعمل ايه؟

icon 13 مارس 2016
عندي احساس بالحكه الشديده في فاتحة القضيب وحرقان عند القذف او التبول والحرقان سعات بيخف بعد القذف وانا مش متزوج ايه السبب البروستاتا واعمل ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عصام بدوي
الكلى
رجاء عمل تحليل بول ومزرعة بول وحساسيه وتحليل سكر صائم واشرب سوائل بكثره خاصة الماء.