عندى دوالى من الدرجة الثانية على الخصية الشمال والدرجة الاولى على اليمين وانا متزوج من سنة ونص وريد ربنا يرزقنا بالذرية الصالحة ان شاء الله عملت تحليل والعدد كويس بس الحركة 10

icon 6 أبريل 2015
عندى دوالى من الدرجة الثانية على الخصية الشمال والدرجة الاولى على اليمين وانا متزوج من سنة ونص وريد ربنا يرزقنا بالذرية الصالحة ان شاء الله عملت تحليل والعدد كويس بس الحركة 10

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انصحك بالعمليه الجراحيه للدوالي....