زمان اشعر بنوع بسيط من الالم فى خصية يسرى مسمع فى بطنى فوق مش عارف اذا كان كدا ولا العكس .. اشعر عدم انتظام فى الانتصاب لون المنى مش بيكون ابيض بيكون شفاف او مصفر

icon 20 فبراير 2015
زمان اشعر بنوع بسيط من الالم فى خصية يسرى مسمع فى بطنى فوق مش عارف اذا كان كدا ولا العكس .. اشعر عدم انتظام فى الانتصاب لون المنى مش بيكون ابيض بيكون شفاف او مصفر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد الرومي
طب عام
يرجى مراجعة الطبيب لعمل الفحص السريري