تفسير الاشاعة الصوتيه prostate is normal in size and echotexture no focal / diffuse abnormality of the prostate noted there is no free fluid or obvious pelvic adenopath

icon 27 ديسمبر 2018
تفسير الاشاعة الصوتيه prostate is normal in size and echotexture no focal / diffuse abnormality of the prostate noted there is no free fluid or obvious pelvic adenopath

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بيتر سمير جورجي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
طبيعي جدا التقرير
الدكتور تامر محمد ابو يوسف
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
حجم البروستاتا طبيعي و لا توجد اَي مشاكل في الحوض