انا متزوج لم يكن عندى مشكلة فى الجنس وفجاة قل السائل المنوى عندى وتغير لونه وذهبت عند دكتور اخصائى وتبين السكر هو السبب وبعد فترة ماعاد عندى اى ماء سائل وانا عمرى اربعين

icon 23 أبريل 2016
انا متزوج لم يكن عندى مشكلة فى الجنس وفجاة قل السائل المنوى عندى وتغير لونه وذهبت عند دكتور اخصائى وتبين السكر هو السبب وبعد فترة ماعاد عندى اى ماء سائل وانا عمرى اربعين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لا زلت صغير السن........ راجع اختصاصي الغدد الصماء......