انا لما ادخل الحمام اتبول واخرج بيفضل نقاط بتضر ارجع الحمام التانى وهكذا يوميا وبا استمرار ارجو الافاده لان ده بيخلينى مش عارف اصلى

icon 30 سبتمبر 2017
انا لما ادخل الحمام اتبول واخرج بيفضل نقاط بتضر ارجع الحمام التانى وهكذا يوميا وبا استمرار ارجو الافاده لان ده بيخلينى مش عارف اصلى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انصحك ان تنهي التبول تماما وان تخض القضيب وبعدها لا تلتفت لأي نقطه تخرج ....... وعلى رأي علماء الدين هو ان ما يخرج بعد ذلك لا ينقض الوضوء