انا كل ما اعمل حمام ماء لازم بعد الحمام فى نقطتين بينزلو لوحدهم وما اقدرش اتحكم فيهم ياريت تردو عليا وطمنونى وتقولو لى اعمل ايه انا مايعرفش احافظ على وضؤئى ومش عارف اصلى

icon 7 ديسمبر 2015
انا كل ما اعمل حمام ماء لازم بعد الحمام فى نقطتين بينزلو لوحدهم وما اقدرش اتحكم فيهم ياريت تردو عليا وطمنونى وتقولو لى اعمل ايه انا مايعرفش احافظ على وضؤئى ومش عارف اصلى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انك لا تصلي فهذا غير صحيح . المفروض تتوضأ وتصلي حتى لو نزلت قطرة فانت معذور ., كثير من الشباب عندهم نفس المشكلة بدون سبب واضح . يجب استبعاد الحتقان او التهاب البروستاتا عند اخصائي . احيانا تفيد تمارين تقوية عضلات الحوض ( كيجل) . أذا تبولت قم بهز الذكر قليلا لتسقط القطرات الموجودة في المجرى .لا تطيل البقاء في الحمام . واستعذ بالله من الشيطان وسترى الامور تتحسن ان شاء الله .