انا فارس انا باستحلم وتنزل ماده لزجة هى شفافة بس مش قوى وانا قلق انى ل

icon 4 مارس 2015
انا فارس 15.5 سنة انا بأستحلم وتنزل ماده لزجة هى شفافة بس مش قوى وانا قلق انى لا انزل المنى وحاولت اعمل العاده السريه ولكن انزل ماده شفافة جدا غير اللى بتنزل وانا بستحلم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الكريم ابو رمضان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لا تقلق ولا تشغل بالك بالمواضيع الجنسيه فأنت لا زلت في بداية حياتك