انا عندى حرقان شديده فى البوال وصعبها بالغه فى التبوال وبيروح الحمام كل 4ساعه علشان التبوال مممكن حضرتك تعارفنى دى يبا ايه (من فضلك اناااامنتظر الرد )شكران

icon 20 يناير 2015
انا عندى حرقان شديده فى البوال وصعبها بالغه فى التبوال وبيروح الحمام كل 4ساعه علشان التبوال مممكن حضرتك تعارفنى دى يبا ايه (من فضلك اناااامنتظر الرد )شكران

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور معتز عاشور
تحاليل مخبرية
قد يكون السبب التهاب في المثانة او في القنوات البولية لذلك يجب عمل تحليل بول لمعرفة لمعرفة وتاكيد ذلك