انا عمرى ٢٦ اعانى من الالام اعلى الخصية اليمنى فى جنبى الايمن واشعر عا

icon 24 مارس 2010
انا عمرى ٢٦ سنة اعانى من الالام اعلى الخصية اليمنى فى جنبى الايمن واشعر عادة فى جنبى مثل زغورة كده مش عارف ايه دى بس الام بيجى ويروح على فترات سعات لما اجلس مثلا احس بالام فى الجنب او لما انام ولما امشى او اكون مشغول مثلا مبحسش بالام مش عارف ده له علاقة بالخصية ولا دى ايه مش عارف ارجو حضريتك تجوبنى واعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
على الاغلب ان ما تشكو منه ليس له علاقه بالخصيه عليك شرب السوائل بكثره وخاصة الماء وكذلك عمل بعض التمارين الرياضيه الخفيفه الخاصه بتقوية عضلات البطن والابتعاد عن بعض الماكولات المحرشه للامعاء