انا انا كونت بمارس العاده السريةمن وقت كبير فات بس انا عندى مشكلةدلوقت

icon 24 مارس 2015
انا30سنه انا كونت بمارس العاده السريةمن وقت كبير فات بس انا عندى مشكلةدلوقتى بعد التبول اجد خروج حبوانات منويه او منى بعد التبول و اثناء التبول اجد البول على مسارين ليس مسار 1

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هذه افرازات وعلى الاغلب انها طبيعيه ( خاصة ان لم يكن لديك تاريخ جنسي ).... اما ان كان عندك تاريخ جنسي ( علاقه ) فالامر مختلف مبدئيا عليك زيادة كمية السوائل المتناوله يوميا......... ولا بد من عمل تحليل مخبري وزراعه للبول للتاكد من عدم وجود التهابات