الرجاء الافادة semen analysis color white viscosity normal volume ml r

icon 3 أبريل 2014
الرجاء الافادة semen analysis color: white viscosity: normal volume: 3.5ml reaction: alkaline liquidation time... total count/ml : 38.4 total count/ ejaculation: 134.4 garde a rapid progressive: 60% garde b slow progressive: 15% garde c non progressive:15% garde d immotile : 10 abnormal froms 3% sperm agglutination: seen spermatogenic cells: 1-2 hpf pus cells: 12-15 hpf red cells: not seen comments: liquefaction time. received liquefied

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
العدد جيد ٣٨٤ مليون!!والباقي عادي .