اعمرى اعانى من حصوات الكلى والحمدلله تنزل بس ترجع تتجمع ثانى و احس بال

icon 12 مارس 2014
اعمرى 31 اعانى من حصوات الكلى والحمدلله تنزل بس ترجع تتجمع ثانى و احس بالم بسيط فى جنبى اﻻيمن والبول احيان يكون غامق واحيان ابيض بس اﻻلم احيان ما السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عليك الوقايه والحذر الشديد...... هنالك دائما احتمال ان تبقى حصوه في الكليه... عليك عمل تصوير للكلى والتاكد من عدم وجود حصيات وبعدها عليك بافضل وقايه وهي شرب السوائل وخاصة الماء راجع اختصاصي المسالك البوليه والذي بدوره سوف ينصحك بالاجراء