سلام عليكم....اعاني بحرقان شديد في مجري البول عند التبول فقط وفيه شي غريب بينزل ع طول ومش مني حاجه كده لونها مقارب للاصفر لكن مش مني

icon 19 أبريل 2019
سلام عليكم....اعاني بحرقان شديد في مجري البول عند التبول فقط وفيه شي غريب بينزل ع طول ومش مني حاجه كده لونها مقارب للاصفر لكن مش مني

إجابات الأطباء على السؤال

يبدو انك اصبت باحد امراض السيلان . اذا كنت قد اقمت علاقة جنسية ففي الغالب هذا هو التشخيص. لا تتاخر في الذهاب للاخصائي لعمل التحاليل اللزمة واخذ العلاج.

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

يبدو انك اصبت باحد امراض السيلان . اذا كنت قد اقمت علاقة جنسية ففي الغالب هذا هو التشخيص. لا تتاخر في الذهاب للاخصائي لعمل التحاليل اللزمة واخذ العلاج.