سلام عليكم : اريد الاستفسار منكم ماذا يعني نتيجه تحليلي هذا Pus cells:1-3 .... وايضا RBCs:16-18!!! علما ولله الحمد اني لا اعاني لا من سكر ولا من ضغط

icon 4 فبراير 2019
سلام عليكم : اريد الاستفسار منكم ماذا يعني نتيجه تحليلي هذا Pus cells:1-3 .... وايضا RBCs:16-18!!! علما ولله الحمد اني لا اعاني لا من سكر ولا من ضغط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
باللغة العربية بسيطة وواضحة
الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته كنت عايز اعرف سن حضرتك وهل فيه اعراض تانية كحرقان فى البول او الام فى البطن او غيرها؟ طبعا ضرورى نعمل موجات صوتية على البطن والحوض للاطمئنان